Search
Close this search box.

User Registration for LB-Paylinker before making E-Wallet Top-Up

Hi korang! Selamat berhujung minggu! Nak pergi laundry tapi terlupa bawa cash?? Ha! Laundrybar ada cara mudah dan cepat untuk korang yang selalu buat pembayaran cashless!! Korang cuma perlukan telefon pintar korang untuk scan Qr-code sebelum menggunakan sistem pembayaran yang lebih efficient iaitu sistem π™‡π˜½-π™‹π˜Όπ™”π™‡π™„π™‰π™†π™€π™! Mudah je korang! Tapi sebelum tu, kena register akaun sebagai pengguna dulu tau! Tak tahu nak register?? Video ni, untuk korang! πŸ₯°πŸ«ΆπŸΌβœ¨ KAMI CIPTA LEBIH MASA UNTUK ANDA ✨

https://www.facebook.com/laundrybar2013/videos/1502595453800498